Με αφορμή το 10ο Leadership Forum 2019 που διεξήχθη την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στα κεντρικά γραφεία της NN Hellas, η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Μαριάννα Πολιτοπούλου απέστειλε το μήνυμα ότι «στην ΝΝ Ηellas η νέα γενιά βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας».

Στον χαιρετισμό της η κα. Πολιτοπούλου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σας φιλοξενούμε και έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και να συζητήσουμε τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς. Για εμάς στην ΝΝ Ηellas η νέα γενιά βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας, υλοποιώντας δράσεις για επαγγελματικό προσανατολισμό  και νεοφυή επιχειρηματικότητα».

Στο Forum περισσότεροι από 180 νέοι, 17 έως 25 ετών, προερχόμενοι από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερώθηκαν από ανώτατα διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, τις προκλήσεις του επιχειρείν και τις ευκαιρίες καριέρας. Η ενεργή συμμετοχή τους, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το πάθος τους για γνώση, εμπειρίες και προσωπική εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Η ΝΝ Hellas φιλοξένησε το 10ο Leadership Forum 2019 (φωτογραφίες)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here