Το νέο τοπίο στην ψηφιακή τραπεζική παρουσιάστηκε στο 7th Digital Banking Forum, που φέτος πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2020, πλήρως digital, μέσα από τη LiveOn, τη νέα πλατφόρμα online συνεδρίων και εκδηλώσεων της ethosEVENTS. Είκοσι διακεκριμένοι ομιλητές και δεκάδες σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, διαφορετική από άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις, τόσο στον τρόπο παρουσίασης όσο και στο βαθμό αλληλεπίδρασης, υπό το συντονισμό του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Μαλλά.

Τη στρατηγική της Alpha Bank, τις καινοτόμες υπηρεσίες και τις συναλλαγές με κάρτες, παρουσίασε ο κ. Γρηγόρης Πολίτης, Διευθυντής Διεύθυνσης Καρτών και Χρηματοδοτήσεων ιδιωτών.

H Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να εντάξουν τις κάρτες τους στο Apple Pay, το νέο, καινοτόμο, ασφαλή και εύκολο τρόπος διεξαγωγής ανέπαφων πληρωμών με κάρτες, σε φυσικά καταστήματα καθώς και στο διαδίκτυο, που παρέχει η Apple στις συσκευές της. Η δυνατότητα ισχύει για τις κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank.

Μέχρι στιγμής, τη δυνατότητα αυτή έχουν επιλέξει περισσότεροι από 30.000 πελάτες της Τράπεζας, με τη μέση συναλλαγή να διαμορφώνεται στα 22 ευρώ, σύμφωνα με τον κ. Πολίτη.


Δείτε επίσης: 7th Digital Banking Forum: Το νέο τοπίο στην ψηφιακή τραπεζική

Γ. Πολίτης, AlphaBank: 30.000 πελάτες μας χρησιμοποιούν ήδη το Apple Pay

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here