Το τελευταίο αντίο είπαν χθες στον Θανάση Γιαννακόπουλο συγγενείς, φίλοι, η παναθηναϊκή οικογένεια, αλλά και όλος ο χώρος του αθλητισμού.

Η σορός του εκλιπόντος ηγέτη του «τριφυλλιού» εξετέθη σε λαϊκό προσκύνημα (08.00-12.30) στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 14.00 εψάλη η εξόδιος ακολουθία και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έδωσαν το «παρών».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. Η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει στο Α΄ νεκροταφείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης καταχειροκροτήθηκε, ενώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές. Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ. Παρόντες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Αντώνης Αντωνιάδης και άλλοι πολλοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here