Από τις 23 Ιουνίου, που είχαμε αναφερθεί για τελευταία φορά στην ΚΡΙ-ΚΡΙ (Κινήσεις, που θυμίζουν…placement) δεν έχουν μεσολαβήσει και πολλές συνεδριάσεις.
      Στα 8,20 ευρώ, τότε, στα 8,80 ευρώ στην χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας είναι από τις λίγες που πηγαίνουν κόντρα στην διόρθωση της αγοράς.
      Με συναλλαγές 37.920 τεμαχίων, κλείσιμο στα υψηλά ημέρας και με την αποτίμηση στα 291 εκατ. η αγορά περιμένει την επόμενη κίνηση του Παναγιώτη Τσινάβου.
      Για τον επιχειρηματία, βασικό μέτοχο η προοπτική διάθεσης ενός ισχυρού μειοψηφικού ποσοστού θα είχε νόημα μόνο στην περίπτωση που η οικογένεια διατηρούσε την διοίκηση (ελέγχει το 74% του μετοχικού κεφαλαίου) και μέσω του στρατηγικού επενδυτή θα άνοιγε δρόμους σε νέα δίκτυα.
      Πλέον, με τις εξαγωγές να ξεπερνούν το 40% της παραγωγής, με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες-αγορές η ΚΡΙ-ΚΡΙ θα μπορούσε να αλλάξει επίπεδο και ένα καταστεί ένας ισχυρός mid cap σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
    Κοινό μυστικό-εκτίμηση χρηματιστών, πως εάν η ΚΡΙ-ΚΡΙ ήταν εισηγμένη σ’ ένα πιο αναπτυγμένο χρηματιστήριο τα 300 εκατ.€ της τρέχουσας αποτίμησης θα φαίνονται λίγα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here