Η πολύ πετυχημένη επενδυτική ημερίδα που διοργάνωσε η Goldman Sachs μαζί με τις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες αλλά και τους συμβούλους Euroxx και της Axia Ventures Group, για το σχέδιο αξιοποίησης του Ελληνικού, έβγαλε πολλές και σημαντικές ειδήσεις.

Oι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές πληροφορήθηκαν ότι η Lamda Development σχεδιάζει ένα πολυεπίπεδο αναπτυξιακό έργο στο Ελληνικό που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Συνωστισμός αγοραστών για τα διαμερίσματα του Marina Tower της Lamda Development

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λεπτομερής αναφορά στα σημαντικά οικονομικά μεγέθη και την αξία της εταιρείας. Ο κ. Αθανασίου σημείωσε ότι εκτιμώμενη συνολική καθαρή εσωτερική αξία (NAV) της Lamda το 2025 θα ανέλθει στα 3 δισ. Ευρώ, δηλαδή εκτιμάται ότι το NAV της Εταιρείας σχεδόν θα τριπλασιαστεί κατά την πρώτη 5ετία, ενώ αναμένεται να έχει θετικές ταμειακές ροές πριν ακόμα αρχίσει το έργο…

  • Δηλαδή ανέρχεται σε 25%, η εκτιμώμενη μέση ετήσια αύξηση της καθαρής εσωτερικής αξίας ανά μετοχή στην πρώτη φάση του Ελληνικού (μέχρι το 2025)
Οδυσσέας Αθανασίου
CEO Lamda Development
  • Οι συμφωνημένες προπωλήσεις κατοικιών και πωλήσεις οικοπέδων ανέρχονται ήδη σε 700 εκατ. Ευρώ.
  • Οι εκτιμώμενες προπωλήσεις και πωλήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανέλθουν στα 1.2 δισ.€ με έναρξη κατασκευής υποδομών το α’ εξάμηνο του 2022 και έναρξη κατασκευής των κτηρίων το β’ εξάμηνο του 2022.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από εταιρείες και καταστηματάρχες για το Vouliagmenis Mall ανέρχεται σε 60% πριν ακόμη από την επίσημη παρουσίαση των σχεδίων.

Marina Tower: Το υψηλότερο πράσινο κτίριο στην Ελλάδα (video)

Εντυπωσιακό ήταν το στοιχείο που έδωσε η διοίκηση της Lamda ότι το 25% των νέων προσλήψεων είναι Έλληνες που εργάζονταν στο εξωτερικό κι επιστρέφουν στην πατρίδα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here