Σε συνέχεια του αρχικού ερωτήματος μας (στις 31 Ιανουαρίου-ποιος μαζεύει Papoutsanis, part 1) η νέα-σημερινή- επαναφορά του, καθώς ο αγοραστής (ή αγοραστές) έχει επανέλθει και από τα χαμηλά της 8ης Μαρτίου διακριτικά αλλά σταθερά μαζεύει το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς που βγαίνει από την πλευρά των πωλητών.
Διαδικασία, που εξελίσσεται από τα 2,32€ έως τα 5 ευρώ (!) της χθεσινής συνεδρίασης, με την τιμή της μετοχής να …”διπλώνει” σε διάστημα καν δύο μηνών.
Σύμφωνα με την παλαιότερη ανάρτηση μας, θα επαναλάβουμε την εξήγηση-που είχε δοθεί τότε- από έγκυρες χρηματιστηριακές πηγές.
Για αυτό και επανερχόμαστε.
  •  “…οι ίδιοι παραπέμπουν στον γνωστό “αστικό μύθο”, πως η πλευρά της Sarantis είχε ενδιαφερθεί- προ έτους- για την απόκτηση σημαντικού μειοψηφικού ποσοστού της Papoutsanis. Μάλιστα, φέρεται να είχε συζητήσει και σε επίπεδο μετόχων της Truad.
 Η απάντηση, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, ήταν :
  • “…ιδού η αγορά, αγοράστε από το ταμπλό…”
Ακριβή ή όχι και σε ποιο βαθμό, η ουσία είναι πως ο σημερινός Papoutsanis όχι μόνο ουδεμία σχέση έχει με την ζημιογόνο Plias αλλ’ αντιθέτως με αυτά τα μεγέθη και σε αποτίμηση 73,45 εκατ.€ θα μπορούσε να ενδιαφέρει επιχειρηματίες του ευρύτερου κλάδου.
  •   Πολύ δε περισσότερο, που οι μέτοχοι της Truad, φέρεται να είναι “ανοιχτοί σε συζητήσεις…”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ