Γράφει η «ξενοδόχος»

Hταν να ανοίξει από πέρυσι αλλά τελικά θα ανοίξει φέτος. Το Isla Brown Corinthia μετρά αντίστροφα για την επίσημη έναρξη λειτουργίας και αποτελεί το νέο ‘’στοίχημα’’ των Ισραηλινών της Brown Hotels με το πρώτο πεντάστερο beach resort που θα λειτουργεί υπό τη διαχείριση των Ισραηλινών.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους και διαθέτει χώρους εστίασης, γυμναστήριο, ιδιωτική παραλία και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ.

Το νέο ξενοδοχείο διαφημίζεται από την αλυσίδα ως το

  • «πρώτο μας design resort στην Ελλάδα με 166 σύγχρονα δωμάτια και 110 bungalows, με την υπογραφή των βραβευμένης αρχιτεκτονικής ομάδας των Elastic Architects, μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα».

Το ξενοδοχείο έχει βάλει το «στοίχημα» να κερδίσει τους Αθηναίους και όχι μόνο σε έναν κοντινό τους προορισμό και δεν είναι τυχαίο ότι προβάλλεται ιδιαίτερα η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, τον Πειραιά αλλά και το Ναύπλιο, έναν επίσης πολύ δημοφιλή προορισμό, κοντινό στην ελληνική πρωτεύουσα.

  • «Το κατάλυμα απέχει 49 χλμ. από το Ναύπλιο και 45 χλμ. από τον Πειραιά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος, σε απόσταση 71 χλμ. από το Isla Brown Corinthia, με το ξενοδοχείο να προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση».

Συνολικά, σύμφωνα με τον επίσημο σχεδιασμό του ομίλου, το πλάνο ανάπτυξης της Brown Hotels για την ερχόμενη τριετία σε Ελλάδα και Κύπρο περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης.

Βrown Acropol, Dave Red Athens, Villa Brown Ermou είναι τα πρώτα δείγματα γραφής στα ξενοδοχεία που ήδη λειτουργούν στο κέντρο της Αθήνας όπως και το Lighthouse Athens επίσης στα πέριξ της Ομόνοιας και ακολουθούν τα Brown Spices και Domino House κ.α..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here