Είναι ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της οδού Μιχαλακοπούλου, έχοντας στεγάσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη τις παλιές καλές εποχές, προτού ο ΔΟΛ αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα που τον έφεραν προ αδιεξόδου.

Το κτίριο που πέρασε στην Trastor ΑΕΕΑΠ, με τίμημα ύψους περί τα 25 εκατ. ευρώ, ανακαινίζεται τώρα  πλήρως με κεφάλαια άνω των 2 δισ. ευρώ που θα διαθέσει η εισηγμένη και μισθώνεται σταδιακά σε ενδιαφερόμενους μισθωτές.

Στόχος είναι να μην μισθωθεί εξ’ ολοκλήρου σε έναν χρήστη αλλά σε περισσότερες εταιρείες που θέλουν ένα κτίριο ‘’κύρους’’ υψηλών προδιαγραφών, εξ’ ού και οι διαπραγματεύσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η διοίκηση της Trastor.

Από τους νέους μισθωτές λοιπόν είναι η γνωστή Forex, η οποία είναι η πρώτη που «έκλεισε» χώρους στο νέο κτίριο, ενώ έπεται και συνέχεια δεδομένου ότι οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν περάσει στην τελική ευθεία.

Το αυτοτελές πολυώροφο κτήριο γραφείων με υπόγειες θέσεις στάθμευσης, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου αρ. 80 και Παπαδιαμαντοπούλου στην Αθήνα, έχει συνολική επιφάνεια που ακινήτου ανέρχεται σε 14.957 τ.μ. και μία αξία που υπολογίζεται στα 27,86 εκατ. ευρώ στα βιβλία της Trastor.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here