Μία προσφορά στο διαγωνισμό για την παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αργοστολίου. Η προσφορά υποβλήθηκε από την εταιρεία Α1 ΓΙΩΤ ΤΡΕΪΝΤ ΚΟΝΣΟΡΤΙΟΥΜ Α.Ε., παρέλαβε την Τετάρτη το ΤΑΙΠΕΔ.

Η διάρκεια της παραχώρησης ανέρχεται σε 40 έτη, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 10 έτη κατά το μέγιστο.

Η Μαρίνα Αργοστολίου βρίσκεται στον όρμο του Αργοστολίου, στις νοτιοδυτικές ακτές της νήσου Κεφαλονιάς. Απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου». Η δυναμικότητά της εκτιμάται σε 174 θέσεις με την έκταση της χερσαίας ζώνης να ανέρχεται σε περίπου 46.000 τ.μ.

Λίγα λόγια για την Α1

Η Α1 είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας ιστορίας φιλίας και συνεργασίας δύο οικογενειών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη θάλασσα, της οικογένειας Πολέμη και της οικογένειας Παυλάτου. Η Yacht Agency και η Sea Trade Marine, οι εταιρείες τις οποίες κατείχαν αυτές οι δύο οικογένειες, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με αφορμή μια κλήση που δέχθηκαν από τους ιδιοκτήτες ενός γιοτ που χρειαζόταν επειγόντως επισκευή. Ο χρόνος που αφιερώθηκε για την πραγματοποίηση της επισκευής οδήγησε τις δύο εταιρείες στην ένωση.

Η επισκευή που έγινε στο Lloyds A1 έδωσε μια ένδειξη για την ονομασία της νέας επιχείρησης. Επί 20 χρόνια, η Α1 εξακολουθεί να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους τομείς. Αν και αναπτύχθηκε πολύ από τότε, οι στόχοι της Α1 παραμένουν οι ίδιοι και αφορούν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες που διαθέτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ