Η Deutsche Bank ανακοίνωσε τον διορισμό του Δημοσθένη (Δήμου) Αρχοντίδη ως Chief Country Officer στην Ελλάδα, όπου θα ηγείται των δραστηριοτήτων επενδυτικής τραπεζικής της τράπεζας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αρχοντίδης θα αναφέρεται στον Joerg Bongartz, CEO βόρειας και ανατολικής Ευρώπης, τον Πάνο Στεργίου, επικεφαλής των θεσμικών πελατών στην περιοχή ΕΜΕΑ και στον Henrik Johnsson, Co-Head των υπηρεσιών Global Capital Markets.

Στα 692 εκατ. ευρώ τα κέρδη της Deutsche Bank

Ο κ. Αρχοντίδης ανέλαβε την θέση στην Deutsche Bank επισήμως την 1η Οκτωβρίου.

Το who is who

Ο κ. Δήμος Αρχοντίδης φοίτησε στο Κολλέγιο Ανατόλια με υποτροφία. Ακολούθησαν σπουδές στο Hamilton College, στο London School of Economics και στο Harvard, όπου έκανε το διδακτορικό του, όλες με υποτροφία. Με σταδιοδρομία στην Eurobank, συνέχισε στην Deutsche Bank στο Λονδίνο.

Όπως διαβάσαμε στο theanatoliagazette.comΔραστήριος, ανήσυχος, πολύπλευρος και ταυτόχρονα οικογενειάρχης με 3 παιδιά, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για το σχολείο Ανατόλια. Ένα δικό του όνειρο είναι να καταφέρει στο μέλλον όλοι οι απόφοιτοι να προσφέρουν από ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο στο Ανατόλια σαν αναγνώριση των όσων τους έδωσε το γνωστό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

UBS, Deutsche Bank καταθέτουν προσφορές για τον βραχίονα asset management της ΝΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here