Το Endeavor Scale-Up είναι ένα τοπικό πρόγραμμα επιτάχυνσης πολλά υποσχόμενων εταιρειών, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα η Endeavor Greece.

Μέσω ενός Τοπικού Πάνελ Επιλογής, που διεξάγεται κάθε έξι μήνες, η Endeavor καλεί τους υποψήφιους επιχειρηματίες να αποδείξουν στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου αλλά και στους μέντορες του δικτύου, ότι έχουν τις προοπτικές για παγκόσμια ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας και προσέλκυση πλούτου στην τοπική οικονομία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη των εταιρειών στο πρόγραμμα, είναι να πληρούν τα εξής κριτήρια: είτε α) να έχουν λάβει συνολική χρηματοδότηση μεγαλύτερη των €5εκ., είτε β) να έχουν συγκεντρώσει στον Seed γύρο τους περισσότερα από €2εκ., είτε γ) να έχουν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) που ξεπερνά το 75% τα 3 τελευταία έτη.

Οι νέες εταιρείες που εντάσσονται στον 2ο Κύκλο του Endeavor Scale-up program είναι οι:

● Apifon – παρέχει μία πλατφόρμα μαζικής αποστολής και διαχείρισης μηνυμάτων και στο πελατολόγιό της ανήκουν εταιρείες όπως η Viber, Alpha Bank, NBG, Eurobank, Praktiker, AB Vasilopoulos, κ.ά.

● Fantasy Sports Interactive – αποτελεί τον πάροχο Fantasy Sports Software για τη βιομηχανία sports betting και παιγνίων, και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους περιφερειακούς φορείς όπως ΟΠΑΠ, Scientific Games και Cashpoint

● Futurae Technologies AG – παρέχει εύχρηστα εργαλεία ελέγχου ταυτοποίησης πολλών παραγόντων σε εταιρικούς πελάτες στον οικονομικό, ασφαλιστικό και τραπεζικό κλάδο

● PD Neurotechnology – η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει, παράγει και πωλεί συστήματα που στοχεύουν στην υποστήριξη ασθενών με κινητικές διαταραχές

● Procureship – παρέχει μια δυναμική διαδικτυακή πλατφόρμα για ναυτιλιακές εταιρείες και προμηθευτές πλοίων. Μέχρι σήμερα, έχει διευκολύνει τη διαδικασία προμηθειών 900+ πλοίων και έχει ένα δίκτυο 3.000+ προμηθευτών.

● Safesize – μέσω του 3D scanning, η εταιρεία προσφέρει μοναδικές, εξατομικευμένες προτάσεις για αγορά παπουτσιών. Έχει 2000+ πελάτες λιανικής, ενώ συνεργάζεται με κολοσσούς όπως το Intersport, Decathlon, Sport 2000 και Sportsdirect

● Savings United – ο συνεργάτης παροχής κουπονιών για premium εταιρίες media, με παρουσία σε 10+ χώρες και συνεργασία με κορυφαίους εκδοτικούς οίκους παγκοσμίως όπως το The Wall Street Journal, The Telegraph και The Independent.

● Seervision – παρέχει ένα λογισμικό αυτοματισμού κάμερας, συμβατό με την πλειονότητα των καμερών, με στόχο τη διευκόλυνση της παραγωγής ζωντανών βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here