Στην έκδοση ομολογιακού δανείου προχωρά η Μοτοδυναμική προκειμένου να κλείσει το θέμα της εξαγοράς του πλειοψηφικού ποσοστού της SIXT/Lion. Κίνηση αναμενόμενη εδώ και καιρό, με την αγορά μάλιστα να διερωτάται για ποιο λόγο η διοίκηση Πάρη Κυριακόπουλου καθυστερεί την έκδοση ομολογιακού. 
Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, αφορά στην “… επέκταση του σκοπού της Εταιρίας στην εκμίσθωση, παραχώρηση χρήσης, υπομίσθωση και πάσης φύσεως επιχειρηματική εκμετάλλευση δίτροχων, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων, καινούργιων ή μεταχειρισμένων, Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως με ή χωρίς οδηγό, τροχόσπιτων και τεθωρακισμένων επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών Ι.Χ. αυτοκινήτων ή φορτηγών αυτοκινήτων…“.
Συνεπώς κλείνει και τυπικά το θέμα της SIXT/Lion με την διοίκηση της εισηγμένης να ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις στην κατεύθυνση της ισχυροποίησης της θέσης της στον ευρύτερο κλάδο.
Δεν είναι τυχαίο, πως η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με αυξημένες συναλλαγές (217.836 μετοχών), υψηλό τζίρο (175.510 ευρώ) και θεαματική άνοδο της μετοχής. Κατά 10,83% υψηλότερα στα 0,87 ευρώ. Και έπεται συνέχεια.
Για τη Μοτοδυναμική, το “Β” σας είχε προϊδεάσει από τις 18 Απριλίου (Μοτοδυναμική και Κανάκης αλλάζουν τις ισορροπίες στο χρηματιστηριακό ταμπλό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here