Γιατί “τρέχει” η μετοχή της Πειραιώς;σας ρωτούσε το “Β”, την Παρασκευή. Εξηγώντας σας ουσιώδεις λόγους κυρίως όμως αυτόν της προοπτικής εκχώρησης του χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων είτε στην Intrum- PIMCO είτε στο Cerberus. Ήδη οι εργαζόμενοι της RBU της τρ. Πειραιώς πληροφορήθηκαν “εξ εγκύρων πηγών” ότι η μονάδα τους (μονάδα ανάκτησης) έχει ήδη εκχωρηθεί….
Τώρα όμως, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την δρομολογούμενη προσφυγή στην κάλπη για τις εθνικές εκλογές εύλογο ήταν το ερώτημα έμπειρου χρηματιστηριακού παράγοντα κατά πόσον ο CEO του ομίλου θα έβαζε την υπογραφή του σε ένα τόσο σημαντικό deal.
Βλέπετε το προηγούμενο 24ωρο πήγαν για μετά τις εκλογές (της 30 Ιουνίου ; ) ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, δόθηκε και νέα παράταση για στον διαγωνισμό για το Καζίνο του Ελληνικού, μπήκαν στον “πάγο” δύο διαγωνισμοί για νέες προσλήψεις στο Δημόσιο ενώ απ΄ ότι πληροφορούμαι έπονται και άλλες ανάλογου χαρακτήρα εμπλοκές. Οπως για παράδειγμα, και αυτό έχει τη σημασία του, αναβλήθηκαν οι ακροάσεις στη Βουλή, για τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. 
Προβλέπω, πως μέχρι τις εθνικές εκλογές πολλά…μολύβια θα πέσουν κάτω….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here