Με άνοδο της μετοχής υποδέχθηκε μέρος της αγοράς την ένταξη της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ στον Δείκτη Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης, καθώς αντικαθιστά την ΛΑΜΨΑ η οποία με τη σειρά της αντικαθιστά την ΚΑΝΑΚΗΣ στον FTSE Mid & Small Θεμελιωδών Μεγεθών μετά την έξοδο της τελευταίας από το χρηματιστηριακό ταμπλό.  Η εξαγορά της εταιρείας δημιούργημα του Στέλιου Κανάκη από την νορβηγική Orkla Food Ingredients.

Έτσι οι καραμπόλες λόγω του Κανάκη ωθούν ανοδικά και τη ΜΟΤΟ, με τη στάθμιση της να διαμορφώνεται στο 40% και τις αλλαγές να ισχύουν από την προχθεσινή συνεδρίαση της Δευτέρας.

Στα 0,985 ευρώ, με άνοδο 3,68% και συναλλαγές 8.829 ευρώ δηλαδή στα τελευταία συνήθη ρηχά συναλλακτικά μεγέθη της εταιρείας του Πάρη Κυριακόπουλου.
Και μία λεπτομέρεια, με την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών 2018 η διοίκηση της εισηγμένης διέλυσε τις επιφυλάξεις κάποιων παραγόντων της αγοράς για το αν είχε ολοκληρωθεί η απόκτηση της Lion Rental/SIXT και ειδικότερα του 80,5% του μετοχικού κεφαλαίου της πρώην εταιρείας του ομίλου Θεοχαράκη, αλλά με τον ίδιο τον επιχειρηματία να διατηρεί μερίδιο.

Ωστόσο νεότερα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου  (που θα έφερνε τα 10 από τα 15 εκατ. για την εξαγορά της Lion Rental) δεν έχει η αγορά, τουλάχιστον σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της εισηγμένης στο ΧΑ. Για το συγκεκριμένο θέμα άραγε τι γίνεται, που βρίσκεται η σχετική διαδικασία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here