Γράφει η «ξενοδόχος»

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το επενδυτικό πλάνο των Ισραηλινών της Brown Hotels που έχει τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα με ουκ ολίγα ξενοδοχεία γύρω από την Ομόνοια, θεωρώντας την πλατεία το νέο ‘’hot spot’’ της πόλης.

Εστω κι αν το Brown Acropol δεν πρόλαβε στο άνοιγμά του τις καλές ημέρες του τουρισμού της Αθήνας αφού άνοιξε εν μέσω πανδημίας, ο κ. Leon Avigad, εκ των ιδρυτών της αλυσίδας, παραμένει αισιόδοξος για την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.

Ο ίδιος έδωσε το παρών χθές στο Capital Link Forum στη συζήτηση για τον ελληνικό τουρισμό που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά επισημαίνοντας ότι:

  • «έστω κι αν έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις, νιώθουμε καλοδεχούμενοι στην ελληνική αγορά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Ενδεικτικά να πώ ότι είχαμε μία πρόταση για πώληση μιας από τις ιδιοκτησίες μας σε τριπλή τιμή από αυτή στην οποία αγοράσαμε το ξενοδοχείο».

Εντυπωσιακό πάντως, εν μέσω πανδημίας είναι το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την Ελλάδα και την Κύπρο:

  • «Εχουμε δρομολογήσει πάνω από 20 ξενοδοχεία στους επόμενους 18 μήνες, με πάνω από 100 εκατ. ευρώ επενδύσεις, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, το Σύνταγμα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τη Θεσσαλονίκη κ.α..
  • Οι πιο ευέλικτοι και όποιοι είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν πιο εύκολα θα είναι και οι κερδισμένοι της πανδημίας την επόμενη μέρα και μέσα από τα ξενοδοχεία της Brown (και εκτός Ελλάδος) διαπιστώσαμε πράγματι την τάση για τις πιο μακροπρόθεσμες διαμονές.
  • Μία από τις σημαντικές προκλήσεις για εμάς την επόμενη μέρα  είναι το ‘’κενό’’ που υπάρχει μεταξύ των προορισμών π.χ. της Μυκόνου και της Σαντορίνης σε σχέση με άλλους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων και των δύο μεγαλύτερων αστικών κέντρων, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here