Μία θετική έκπληξη εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει φέτος το καλοκαίρι ο ελληνικός τουρισμός έρχεται από τον Οκτώβριο, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι ο προορισμός ‘’Αθήνα’’ έχει προοπτικές στην μετά Covid 19 εποχή.

Η Wizz Air Abu Dhabi, ο νεότερος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του το πολυαναμενόμενο δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς την Αθήνα, με ημερομηνία έναρξης τις 2 Οκτωβρίου 2020. Εισιτήρια πωλούνται ήδη στο wizzair.com και μέσω της εφαρμογής της εταιρείας για κινητά τηλέφωνα, με τιμές που ξεκινούν από 29,99 ευρώ.

Οι πτήσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία, προσθέτουν περισσότερες από 70.000 θέσεις ετησίως στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και προσφέρουν σύνδεση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με ένα νέο προορισμό όλο το χρόνο.

  • «Η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου στο εκτενές δίκτυο της Wizz Air στην Αθήνα, αντανακλά τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας και της Ελλάδας.  Τα 16 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχουν αποδείξει πως η Wizz Air παρέχει στην Ελλάδα πολύ ανταγωνιστικές και δημοφιλείς υπηρεσίες», επισημαίνουν οι επιτελείς της εταιρείας.

 

Η Wizz Air, η γνωστή  low-cost αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, πετά με στόλο που αποτελείται από 124 αεροσκάφη τύπου Airbus A320 και A321. Τη Wizz Air προτίμησαν 40 εκατομμύρια επιβάτες κατά το οικονομικό έτος 2020, που έληξε στις 31 Μαρτίου 2020. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με τον κωδικό WIZZ. Η εταιρεία κατατάχθηκε πρόσφατα ανάμεσα στις 10 πιο ασφαλείς εταιρείες στον κόσμο από το airlineratings.com, το μοναδικό οργανισμό κατάταξης ασφάλειας και παροχής προϊόντος και αναγνωρίσθηκε ως η Αεροπορική της Χρονιάς για το 2020 (2020 Airline of the Year) από το ATW.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here