Μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της Intralot.
Συνοπτικά και χαρακτηριστικά:
  • Και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτός από Πρόεδρος ) ο Σωκράτης Κόκκαλης.
  • Ο, μέχρι πρότινος CEO, Χρήστος Δημητριάδης, θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ, που αποτελεί και το ένα από τα δύο πολύ μεγάλα στοιχήματα στην προσπάθεια να επανέλθει η εταιρεία.
  Ο κ. Δημητριάδης, και εν γένει η ομάδα, έχει κάνει μεθοδική δουλειά στις ΗΠΑ, χρόνια τώρα η Intralot “χτίζει” συστηματικά το portfolio της Intralot USA, με την ενέργεια του κ. Κόκκαλη να ενισχύει την εκτίμηση παραγόντων της αγοράς πως οι διεργασίες εισέρχονται στην τελική φάση, ενός ευρύτερου σχεδιασμού.
  • Ενα project in USA, που εάν τελεσφορήσει θα φέρει τα “κάτω- πάνω”, πολύ πάνω ( για όσους παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την προσπάθεια), για την εταιρεία που περιήλθε σε δυσχερή θέση.
Με νομοτελειακή την, συνακόλουθη χρηματιστηριακή, κατάληξη της στην κατηγορία “Επιτήρησης”. 
  •   Στο δια ταύτα, και στο σημειολογικό, εάν ο Πρόεδρος δεν είχε την πρόθεση να επαναφέρει την Intralot δεν θα αναλάμβανε και Διευθύνων Σύμβουλος.
Όπως, επίσης, δεν θα έδειχνε,
  • πως το μεγάλο στοίχημα (bet) για την εισηγμένη παίζεται στις ΗΠΑ.
Το δεύτερο, εξίσου σημαντικό, αφορά στην ελληνική αγορά.
Αλλά για αυτό, σε εύθετο χρόνο, μόλις υπάρξουν εξελίξεις, σε μία συγκυρία που ο Σωκράτης Κόκκαλης ενισχύει περαιτέρω τις σχέσεις του με σημαίνοντες παράγοντες όπως λ.χ οι Πάνος και Θανάσης Λασκαρίδης (για το deal του “νέου καζίνο Πάρνηθας, στα Voria των Αθηνών)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here