Γράφει η «ξενοδόχος»

Ένα χαρτοφυλάκιο 700 δωματίων– σε πρώτη φάση– στην Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει η Μαρίτα Καράτζη, η οποία μέσω του ομίλου Cretan Investments Group Hellas ανακοίνωσε προ ημέρων την πρώτη εξαγορά για το ξενοδοχείο lti AKS Minoa Palace δυναμικότητας 119 δωματίων στην Κρήτη.

Ο όμιλος CIG εξετάζει ήδη κι άλλες περιπτώσεις, και πέραν της Κρήτης, διατηρεί ενδιαφέρον και για άλλα νησιά όπως η Κώς και η Ρόδος. 

Οσον αφορά δε την εξαγορά από τον όμιλο AKS Hotels του ξενοδοχείου lti AKS Minoa Palace, θα ενταχθεί στο portfolio της MK Hotel Collection που αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα του ομίλου CIG Hellas στον τομέα του τουρισμού.

Η διοίκηση του ομίλου έχει εκπονήσει ένα πλήρες επενδυτικό πλάνο ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί σε 2 φάσεις:

  1. Στην πρώτη φάση που θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο του 2021 θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στους κοινόχρηστους χώρους, στο κεντρικό κτήριο και στην παραλία,
  2. Στη δεύτερη φάση που θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2022 θα αφορά στην πλήρη ανακαίνιση των δωματίων.

Σημειωτέον ότι ο όμιλος DER Touristik προχώρησε μαζί με τον όμιλο στην υπογραφή νέου τριετούς Guarantee συμβολαίου συνοδευόμενου μάλιστα και από αυξήσεις τιμών.

Έχοντας συμπληρώσει μια μακρά πορεία ως διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Καράτζη με ευθύνη για τον οικονομικό τομέα και τις ξενοδοχειακές δραστηριότητες η Μαρίτα Καράτζη ξεκινά με την ομάδα της CIG Hellas έναν επενδυτικό επιχειρηματικό φορέα που στόχο έχει την στρατηγική τοποθέτηση σε επιλεγμένα ξενοδοχειακά ακίνητα στην Ελλάδα.

Στόχος είναι να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο  από ξενοδοχειακά assets που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και

  • «ανεξάρτητα από το concept του κάθε ξενοδοχείου θα καταστήσει τον Όμιλό μας συνώνυμο της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here