Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε την παραίτηση του κ. Αθανασίου Παπανικολάου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

O κ. Παπανικολάου θα τοποθετηθεί  νέος διευθύνων σύμβουλος της Vivartia, που έως πρόσφατα ήταν θυγατρική της MIG και πουλήθηκε στο αμερικανικό fund CVC.

Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί προσωρινά ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Θρουβάλας.

Η Vivartia, υπό νέα ιδιοκτησία πλέον και με βασικό μέτοχο που έχει την κεφαλαιακή ισχύ να την οδηγήσει στην επόμενη μέρα, αποκτά «έναν επικεφαλής που γνωρίζει καλά την εταιρεία και έχει καταρτίσει μαζί με τη CVC το νέο business plan, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και εξαγορές.

Μετά από μια μεταβατική περίοδο η οποία αναμένεται να διαρκέσει ολόκληρο το 2021, η Vivartia πρόκειται να μπει σε τροχιά αναζήτησης συμφωνιών για εξαγορές επιχειρήσεων που συμπληρώνουν τα μερίδια της στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Και αυτές είναι η παραγωγή και εμπορία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων μέσω της ΔΕΛΤΑ, τα κατεψυγμένα προϊόντα μέσω της «Μπάρμπα Στάθης» και η εστίαση μέσω μιας σειράς εμπορικών σημάτων, όπως Goody’s, Flocafé και La Pasteria, που ελέγχει ο όμιλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here