Στην σταθερά αναπτυσσόμενη αγορά της Πολωνίας, την μοναδική στην Ευρώπη που καταγράφει συνεχώς ανοδικούς ρυθμούς από την κρίση του 2008 και μετά, επενδύει ο Όμιλος Παπουτσάνης.

Στόχος είναι η προώθηση των επώνυμων προϊόντων Παπουτσάνης όχι μόνον στην αγορά της Πολωνίας αλλά στις αγορές της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Ο Παπουτσάνης ιδρύει θυγατρική στην Πολωνία μαζί με την τοπική εταιρεία Betasoap Sp. z.o.o.

  • Η νέα εταιρεία θα φέρει την επωνυμία PAPOUTSANIS Sp. z.o.o. και μέτοχοι της νέας εταιρείας με έδρα της Βαρσοβία, θα είναι η Παπουτσάνης  ΑΒΕΕ και η πολωνική Betasoap Sp. z.o.o., με ποσοστό 50% εκάστη.

Η νέα εταιρεία θα εμπορεύεται τα προϊόντα της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ στην αγορά της Πολωνίας και σύμφωνα με τα στελέχη του ομίλου, θα δοθεί έμφαση στην προώθηση των επώνυμων καλλυντικών προϊόντων περιποίησης σώματος και μαλλιών OLIVIA στην πολωνική αγορά πώλησης.

Η αγορά της Πολωνίας είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, με αξία που εκτιμάται στο 1,5 δισ. ευρώ και οι ρυθμοί ανάπτυξής της αγγίζουν το 5%-7% ετησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here