Η Χριστίνα Αλέξαντερ Αλεξανδροπούλου απέσπασε  το Βραβείο “Security Leader of the Year-Europe” στην Ψηφιακή Σύνοδο Κορυφής Ασφαλείας του 2021 που έλαβε χώρα με έδρα το Λονδίνο τον Απρίλιο.
Director of Security/Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Η κυρία Αλεξανδροπούλου, Διευθύντρια Ασφαλείας του Four Seasons Astir Palace Hotel στην Βουλιαγμένη, τιμήθηκε με τον τίτλο “Security Leader of the Year”.

Παράλληλα με το πρώτο Βραβείο του Forum, απέσπασε και το “Βραβείο Επιχειρηματικού Αντίκτυπου” σε αναγνώριση της εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης σε συνδυασμό με την έντονη της ενασχόληση με τον Εθελοντισμό, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την πλούσια δράση της στο Sustainable Security – προστατεύοντας τον Άνθρωπο, τον Πλανήτη και την Κερδοφορία (Protecting People, Planet & Profit).
Η κριτική επιτροπή περιελάμβανε τον Garry Evanson, πρόεδρο του Ινστιτούτου Ασφάλειας και τον Richard Jones της Cambridge Sustainable Investment Partners.
Η Τελετή Απονομής Βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Security Digital Summit Europe που φιλοξενείται από τον καταξιωμένο διεθνή  Όμιλο GDS, στις 28 Απριλίου 2021.
 Η Χριστίνα Αλεξανδροπούλου είναι μια κινητήρια δύναμη στον τομέα της Ασφάλειας.
Ως αντιπρόεδρος του διεθνούς Aegean Chapter του ASIS, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για το OSAC (Συμβουλευτικό Συμβούλιο Ασφάλειας Εξωτερικού της Αμερικής) στην Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Πυρασφάλειας και μέλος της Ομάδας Εργασίας για το Έργο Ανάπτυξης Συστήματος Αξιολόγησης Πυρασφάλειας Κτιρίων, Δημιουργος & Founder του 1ου Lean In Circle για τις Γυναίκες στην Ασφάλεια στην Ελλάδα, μέντορας για τις γυναίκες στην ασφάλεια ASIS, και υποψήφια για το 2021 GIWA in Hospitality (Greek International Women Award).
Η κυρία Αλεξανδροπούλου είναι ευρέως γνωστή στον Κλάδο του Τουρισμού και της Ασφαλειας και οι ιδέες της διαμορφώνουν τη συζήτηση για θέματα Security, Health & Safety. Ως  Διευθύντρια ασφάλειας στη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση της χώρας, ασχολείται ενεργά και με θέματα κοινωνικης ευθυνης, ενώ είναι εθελόντρια για πολλούς οργανισμούς που επικεντρώνονται στην ανακύκλωση, την καλή διαβίωση των αδέσποτων ζώων, την έρευνα για τον καρκίνο και τα Παιδικά Χωριά SOS στην Ελλάδα.
Είναι ευρεως γνωστή για την οραματιστική ηγεσία στις υβριδικές λύσεις ασφάλειας και πυρασφάλειας και παρουσιάζει τακτικά σε συνέδρια ασφάλειας, εστιάζοντας σε βιώσιμες λύσεις ασφάλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ