Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται με τις πολυάριθμες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες αποτελούν τον άξονα του 9th Digital Banking Forum- το συνέδριο που έχει θέσει νέα δεδομένα στην παρουσίαση θεμάτων για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Το 9th Digital Banking Forum #dbfo22, διοργανώνεται σήμερα, 28 Απριλίου 2022, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Ο κ. Βασίλης Πανάγος, Business Development Manager – Analytics, Performance Technologies πραγματοποίησε ομιλία-παρουσίαση με θέμα «Any Data.  Any Cloud.  Anywhere» στο πλαίσιο του 9th Digital Banking Forum με θέμα «Οι επόμενες προκλήσεις της ψηφιακής τραπεζικής».

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Πανάγος ανέφερε ότι η Performance καλύπτει και του 4 πυλώνες ψηφιακού μετασχηματισμού.Τα τελευταία χρόνια οι τράπεζες συλλέγουν μεγάλο όγκο δεδομένων σε data warehouses, όμως ένα μεγάλο ποσοστό δεν τα αξιοποιεί. Η πλειονότητα έχει εντάξει στη λειτουργία της το AI”.

Ο κ. Πανάγος ανέφερε εν συνεχεία τη διαπίστωση των CEOs των τραπεζών ότι “πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις με βάση τα δεδομένα”. Όμως αυτός ο τρόπος λήψης αποφάσεων κατά τον κ. Πανάγο δεν είναι εύκολος να υιοθετηθεί, ειδικά σε οργανισμούς που είναι πιο παραδοσιακοί και έχουν μάθει να χρησιμοποιούν ένα σύστημα για κάθε ανάγκη.

Στην παρουσίασή του ο κ. Πανάγος τόνισε την ανάγκη παρουσίας  data scientists στις τράπεζες.

Δείτε τα βασικά σημεία της παρουσίασης του κ. Πανάγου:

 

Δείτε στο παρακάτω link ολόκληρη την παρουσίαση

PANAGOS-PERFORMANCE-DIGITALBANKING-2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here