Φ.Κ.
“Για να πετύχεις στις επιχειρήσεις, πρέπει να πείσεις τους άλλους να βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ”, είχε πει κάποτε ο μεγάλος Αριστοτέλης Ωνάσης.
Αρκετά χρόνια αργότερα ένας ευρηματικός νεαρός εισέρχονταν στην τουριστική βιομηχανία, επενδύοντας στην επιχείρησή του, με όραμα, συγκεκριμένη φιλοσοφία και μοντέλο ανάπτυξης.
Μετουσίωσε τις ιδέες του σε ένα συγκεκριμένο project, στον κλάδο της φιλοξενίας. Αν και δεν έχει πατήσει την 5η δεκαετία της ζωής του, θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους businessmen του hospitality διεθνώς.

Ο Leon Avigad ξεκίνησε την επιχείρησή του, Leopard Hospitality, πριν από 16 χρόνια, έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός ως εργαζόμενος στον τουριστικό κλάδο, στην Ελβετία και μετέπειτα επέστρεψε για εργασία στη γενέτειρά του, Ισραήλ.

Ποιος είναι ο ρομαντικός επενδυτής που παραβλέπει τη γραφειοκρατία και αγοράζει ξενοδοχεία στην Ελλάδα;

Το success story του Ισραηλινού, η φιλοσοφία και το lifestyle του δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, καθώς ο ίδιος επένδυσε στην Ελλάδα, αγοράζοντας ακίνητα, εγκαινιάζοντας παράλληλα τα πρώτα ξενοδοχεία στην καρδιά της αθηναϊκής πρωτεύουσας. Στην μέχρι πρότινος υποβαθμισμένη Ομόνοια, η οποία μπαίνει δυνατά στον τουριστικό χάρτη και φαντάζει σαν “πολύφερνη νύφη” για υποψήφιους επενδυτές.

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε επίσημα το Dave Red και λειτουργεί στα παλιά κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ.

Το επίσημο opening (παρουσία του Λέον Αβιγκάδ) του τρίτου κατά σειρά ξενοδοχείο της Brown στην Αθήνα, του DAVE Red Athens, δίπλα στην πλατεία Ομονοίας, είναι γεγονός σε ένα κτήριο βιομηχανικού χαρακτήρα, που διαθέτει 87 δωμάτια.

Το καφέ, το μπαρ και το club του ξενοδοχείου, το οποίο θα λειτουργήσει στο υπόγειο του ξενοδοχείου στις επόμενες εβδομάδες, θα επιμεληθεί η ομάδα του six d.o.g.s.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O mr Hotel εγκαινιάζει 7 νέα ξενοδοχεία της Brown στην Ελλάδα

Brown Hotels: Τα νέα projects, η Μύκονος και τα ιστορικά La Mirage, Χανικιάν

Ισραηλινοί επενδυτές διαφημίζουν την Ελλάδα και σε άλλους υποψήφιους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here