Εντυπωσίασε το κοινό, έδωσε θάρρος στους εργαζομένους, τροφοδότησε με ελπίδες τους επενδυτές και τους επιχειρηματίες, χθες βράδυ, ο πρόεδρος της BC Partners, Νίκος Σταθόπουλος.
Γνωστός για τις εντυπωσιακές επενδυτικές συμφωνίες που έχει κλείσει στην Ελλάδα, o Nίκος Σταθόπουλος, έδιωξε το κλίμα του φόβου, της μιζέριας και της ανασφάλειας, κατάφερε να εκφωνήσει μια συναρπαστική ομιλία στη χθεσινή γιορτή εγκαινίων της νέας NOVA.
Ειδικά όταν παρότρυνε το κοινό να στηρίξει την υγιή και πρωτοπόρο επιχειρηματικότητα προκειμένου «να απλώσει τις ρίζες της ακόμη πιο βαθιά στη χώρα μας» το χειροκρότημα ήταν θερμό και μεγάλο σε διάρκεια…
  • «Σήμερα, γίνεται πράξη ένα ορόσημο για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των media στην Ελλάδα. Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημα της συνένωσης Nova-Wind, διαμορφώνοντας έναν ισχυρό και διαφορετικό πάροχο που θα συμβάλει ουσιαστικά στις προοπτικές ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας αξιοποιώντας επενδύσεις σε υποδομές δικτύου, σε περιεχόμενο, στην τεχνολογία και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Η νέα Nova είναι εδώ ως απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα τολμηρό όραμα μπορεί να υποστηρίξει συνολικά τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας»
Η νέα Nova παρουσίασε χθες βράδυ  τα προϊόντα κινητής, “Unlimited+”, σχεδιασμένα για να παρέχουν υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα.
Τα νέα προϊόντα παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για κάθε χρήστη κινητής, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, καθώς τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις €13.
Το πρόγραμμα Unlimited+ σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στα συμβόλαια κινητής, που γίνονται πλέον προσιτά σε όλους. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα για τις τιμές που πληρώνουν σήμερα.
Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για internet μέσω δικτύου οπτικών ινών με υψηλές ταχύτητες 500 Mbps και 1 Gbps στα 26€ και 33€, αντίστοιχα.
Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο.
Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τη διείσδυση της οπτικής ίνας στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών στην χώρα…