Συνεπής απέναντι στο πλάνο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της, και παρά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, που ανέστειλε τις επενδυτικές πρωτοβουλίες χιλιάδων επιχειρήσεων, η Optima bank παραμένει προσηλωμένη στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό.

Λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, θα έχει ολοκληρώσει το άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι τα μέσα Μαΐου. Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Απριλίου και είναι το πρώτο εκτός Αθηνών. Νέα καταστήματα άνοιξαν επίσης στην Αθήνα (Πανεπιστημίου, Χαλάνδρι και Νίκαια). Στις 11 Μαΐου θα ανοίξουν ακόμα δύο, το πρώτο στα Άνω Πατήσια και το δεύτερο εκτός Αθηνών, στην Κόρινθο.

Με σταθερά και αξιόπιστα βήματα ανάπτυξης, η Optima bank, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, κατάφερε να ενισχύσει δυναμικά το δίκτυό της. Ακολουθώντας πιστά το επενδυτικό της πλάνο, αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 14.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: «Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η μεθοδική δουλειά και ο λεπτομερής σχεδιασμός μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, δεσμευτήκαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και δεν θα μπορούσαμε παρά να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή, που δώσαμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

Ακολουθούμε με προσήλωση και ευθύνη τον επενδυτικό μας σχεδιασμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, γιατί μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στη χώρα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτήν την κρίση αλώβητοι».

…………………….

 

Πηγή: ΧΡΗΜΑ WEEK, 12/05/2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here