Αρκετές εβδομάδες είναι αναγκασμένοι να αναμένουν oι απανταχού λάτρεις το νέο μοντέλο της Apple, το πολυαναμενόμενο iPhone 13.

Όπως επισημαίνουν αναλυτές οι καθυστερήσεις στις εφοδιαστικές αλυσίδες και η μεγάλη ζήτηση, προκαλούν έναν από τους μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για τις συσκευές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Οι προειδοποιήσεις αυτές έρχονται κι ενώ προμηθευτές της Apple και της Tesla ανέστειλαν την παραγωγή σε ορισμένα εργοστάσια στην Κίνα για αρκετές ημέρες, προκειμένου να συμμορφωθούν με αυστηρότερες πολιτικές του Πεκίνου για την κατανάλωσης ενέργειας.

Αναλυτές αναφέρουν ότι οι πελάτες που έχουν προ-παραγγείλει τα νέα μοντέλα διαδικτυακώς θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα των ΗΠΑ, η αγορά των οποίων αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των παραγγελιών της Apple, με τον χρόνο παράδοσης να έχει αυξηθεί από 19 έως 34 ημέρες κατά τη δεύτερη εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων τηλεφώνων, εν συγκρίσει με τις 7 έως 20 ημέρες κατά την πρώτη εβδομάδα, χρόνοι μεγαλύτεροι από εκείνους για το iPhone 12.

Από 699- 999 δολάρια στις ΗΠΑ τα νέα iPhone 13 που παρουσίασε η Apple

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here