Μία όσο το δυνατόν πιο προσωποποιημένη εμπειρία φιλοδοξεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη το Onoma Hotel, το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του oμίλου Anatolia Hospitality που χρησιμοποιεί ‘’έξυπνη’’ τεχνολογία.

Το ξενοδοχείο, με χωρητικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό και όπως αναφέρουν οι επιτελείς του

  • «θέλει να γνωρίζει τους επισκέπτες του προσωπικά, να τους φωνάζει με το όνομά τους, που σημαίνει να ξέρει τι τους αρέσει και τι ονειρεύονται να ζήσουν. Το ONOMA Hotel, το πρώτο smart hotel στην Ελλάδα με το όνομά σου άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη».

Όλα αυτά πραγματοποιούνται μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσωποποιημένων εμπειριών και ζωηρής συναισθηματικής αλληλεπίδρασης, σε ένα σύγχρονο, πολυτελές και πάνω από όλα φιλόξενο περιβάλλον.

Eνδεικτικά, στα δωμάτια ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του χώρο εμπειριών με διαφορετικό concept όπως το gaming, τη φωτογραφία, την οινογευσία και να το ‘’ξεκλειδώσει’’ απλά με το κινητό του.

Επιπλέον, το HomeWORK με σύγχρονη σπιτική διακόσμηση,

είναι ένας απόλυτα ευέλικτος χώρος για δουλειά μακριά από τη δουλειά, ένα εργαλείο δικτύωσης και εργασίας

  • «που είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ένα Playroom μας. Μια βουτιά στις μπάλες του Ball Pit θα το επιβεβαιώσει».

Οσον αφορά την Anatolia Hospitality, ο όμιλος διαθέτει παράδοση 90 ετών στο χώρο του τουρισμού, με αφετηρία τη λειτουργία του Hotel Όλυμπος, του πρώτου της ξενοδοχείου στη Κομοτηνή.

Η Anatolia Hospitality διαθέτει σήμερα δύο πλήρως ανανεωμένα και ανακαινισμένα ιδιόκτητα Anatolia Hotels σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο όμιλος διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο (Senses Villas & Suites, Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στη Λευκάδα (Villa Veneziano) καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT (Anatolia Travel). Στόχος των ιδιοκτητών παραμένει η περαιτέρω ανάπτυξη της μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης (management contracts) ξενοδοχείων ή βιλών, μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here