Ποιος είπε ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν έχει την δυνατότητα να ρυμουλκήσει φορτίο που ζυγίζει εκατοντάδες τόνους;

Απάντηση δίνει η Ford μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, με το επερχόμενο ηλεκτρικό F-150 EV της να ρυμουλκεί ένα ολόκληρο τρένο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!

Με το συγκεκριμένο βίντεο η Ford θέλει να αποδείξει με έργα και όχι με παχιά λόγια τον τρόπο που φτιάχνει τα επαγγελματικά της οχήματα και να αναδείξει τις ικανότητες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και σε άλλους τομείς, πέραν εκείνων που σχετίζονται με τις επιδόσεις και την αυτονομία τους!

An all-electric Ford F-150 prototype during a capability test. The battery-powered truck successfully towed more than 1.25 million pounds of rail cars and trucks during the test.

Η επίδειξη των ασύλληπτων δυνατοτήτων του ηλεκτροκίνητου pickup μοντέλου της Ford έγινε παρουσία της επικεφαλής μηχανικού για το F-150 στην Αμερική, Linda Zhang. Το πρωτότυπο ηλεκτρικό F-150 EV κατάφερε να ρυμουλκήσει, με χαρακτηριστική μάλιστα ευκολία, μια διώροφη αμαξοστοιχία μήκους 304 μέτρων φορτωμένη με 42 συμβατικά Ford F-150 συνολικού βάρους πάνω από 453 τόνους (1Μ+ pounds).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here