Η καταγγελία οφειλής από την Schulschein SA συνιστά πιστωτικό γεγονός και για τα ομόλογα, ύψους 150 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων και 249,5 εκατ. ευρώ της FF Group Finance Luxemburg.

Εξέλιξη, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και επισπεύδει τις ούτως ή άλλως αναπόφευκτες προσπάθειες αναδιοργάνωσης και του θέματος που αφορά στις καλύψεις των δύο ομολογιακών εκδόσεων. Και κυρίως αυτής που λήγει το καλοκαίρι του 2019. 

Και εδώ αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα για τους βασικούς μετόχους, την οικογένεια Κουτσολιούτσου και δη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος από την Αθήνα επιχειρεί να συμμαζέψει τα…ασυμμάζευτα.

Δεν θέλω να υποδυθώ την…Κασσάνδρα σκεπτόμενος κυρίως τους δεκάδες εργαζομένους της εταιρείας αλλά δυστυχώς το Banks.com.gr είχε προϊδεάσει και για αυτή την εξέλιξη.

Ήταν 16 Αυγούστου, την επομένη της Παναγίας, που σας εξηγούσα γιατί «Τα ομόλογα θα γκρεμίσουν τους Κουτσολιούτσους». 

Στην σχετική ανάρτηση μου, τότε, σας είχα εξηγήσει πως θα λειτουργούσε σαν CREDIT EVENT της καταγγελίας ενός μικρού δανείου 20 εκατ. ευρώ μεταξύ αντισυμβαλλομένων με βάση το γερμανικό δίκαιο.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here