Μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία έχει πάρει η Εurobank για την νέα ψηφιακή εποχή του διεθνούς εμπορίου. Στην Αθήνα θα βρεθούν, στις 7 και 8 Νοεμβρίου, αντιπροσωπείες 14 μεγάλων τραπεζικών ομίλων, μέλη του Trade Club Alliance, του διεθνούς σύγχρονου ψηφιακού δικτύου μέσω του οποίου έχει ήδη δημιουργηθεί μια «κοινότητα» δεκάδων χιλιάδων μεγάλων αξιόπιστων παικτών τραπεζών και επιχειρήσεων από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο Trade Club Alliance μέσω της Eurobank η οποία είναι από τα ιδρυτικά μέλη του club και έχει αποκλειστικά δικαιώματα συμμετοχής για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Eurobank που διοργανώνει στην Ελλάδα, την τρίτη Γενική Συνέλευση των μελών του Τrade Club Alliance , στο Μέγαρο Μποδοσάκη.

Η τραπεζική συνάντηση θα φέρει κοντά τις ξένες τράπεζες και τους μεγάλους πελάτες τους,  στην επιχειρηματική αποστολή Go International για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγών.

Τράπεζες και επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν Έλληνες εξαγωγείς να γνωρίσουν από κοντά ελληνικά προϊόντα και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here