Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται φέτος στις 18 Μαΐου με διάφορες εκδηλώσεις και κεντρικό θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα: νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό», με τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη να δραστηριοποιείται δυναμικά εν όψει της παγκόσμιας αυτής γιορτής του πολιτισμού. Με στόχο να ενθαρρύνει τους επισκέπτες των ξενοδοχείων του ώστε να εξερευνήσουν τους ιστορικούς θησαυρούς και τον πολιτισμικό πλούτο της Αθήνας και της Ελλάδας, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη προτείνει στους φιλοξενούμενούς του σημαντικά μουσεία που βρίσκονται κοντά σε ξενοδοχεία του στην Αθήνα, τα οποία  λόγω της ημέρας θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
 
Σε κοντινή απόσταση από το Divani Caravel, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Μουσείο Μπενάκη, όσο και στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο που δεσπόζει και αυτό λίγα μέτρα πιο μακριά στο κέντρο της Αθήνας. Η προνομιακή τοποθεσία του Divani Acropolis, ελάχιστα λεπτά από το παγκοσμίου φήμης Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και το πρόσφατα ανακαινισμένο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την ασύγκριτη ελληνική κουλτούρα και ιστορία.
 
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.
 
Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here