Συνεχίζοντας την πρόσφατη επιτυχία του,  o όμιλος Cleopatra Collection έλαβε άλλη μια αναγνώριση στα Greek Hospitality Awards 2022 όπου βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά με το χρυσό βραβείο, ως το πιο Καινοτόμο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στην κατηγορία “Best Greek Innovation Hotel”.

Χρυσό βραβείο έλαβε επίσης για το καλύτερο μπάρ ελληνικού ξενοδοχείου στην κατηγορία «Best Greek Hotel Bar”. Ο όμιλος απέσπασε και 2 αργυρά βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek Excellence in Service Hotel” και “Best Greek Hotel Loyalty Program”.

Η απονομή των βραβείων “Greek Hospitality Awards 2022” πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2022, σε εκδήλωση που οργανώθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, από την Ethos Events.  Θεωρούμενα πλέον εκδήλωση θεσμός στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας, αφού τελέστηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, τα “Greek Hospitality Awards 2022” τίμησαν με την παρουσία τους, εξέχουσες προσωπικότητες του Ελληνικού Τουρισμού και της Πολιτείας.

Οπως πολύ χαρακτηριστικά είπε ο CEO του ομίλου κύριος Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία για τα Cleopatra Collection, «Η απόκτηση ακόμη τεσσάρων βραβείων Greek Hospitality Awards είναι για εμάς, εκτός από μεγάλη τιμή και χαρά, αποδοχή ακόμη μεγαλύτερης ευθύνης για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και αξέχαστης εμπειρίας διακοπών στους πελάτες μας. Εκτός από την ειλικρινή μας εκτίμηση προς όλους τους επισκέπτες του ομίλου και τους ανθρώπους του Τουρισμού που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, θα ήθελα επίσης να αφιερώσω αυτά τα βραβεία στο προσωπικό του ομίλου και κυρίως στους μετόχους τους ομίλου που μοιράζονται και στηρίζουν το όραμά μας. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά σαν όμιλος ξενοδοχείων και να συμβάλλουμε έτσι στην περαιτέρω βελτίωση  του Ελληνικού Τουρισμού και εν γένει της Ελληνικής Φιλοξενίας 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here