Οι τάσεις και οι προοπτικές που διαμορφώνουν τα δεδομένα και επηρεάζουν κάθε εργαζόμενο παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν σε ενημερωτική για τους συνεργάτες εκδήλωση της Eurolife ERB. Στο πλαίσιο αυτό μέσα από την ευρύτερη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι συνεργάτες της Eurolife ERB παρακολουθήσουν ημερίδα με θέμα «Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα – Ένας στρατηγικός σύμμαχος για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση. Οι εισηγητές αναφερθήκαν στις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της η Eurolife ERB απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Δρ. Πλάτων Τήνιος, ανέλυσε τις αλλαγές που επιτελούνται ήδη στον 1ο πυλώνα ασφάλισης και το δημόσιο συνταξιοδοτικό σύστημα, ενώ αναφέρθηκε και στις προοπτικές που δημιουργούνται σε μακρο-οικονομικό και μικρο-οικονομικό επίπεδο.

Στη συνέχεια, η κα. Μαρία Κωλέττα, Senior Director, Επικεφαλής Πωλήσεων Ιδιωτών Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, αναφέρθηκε στα νέα και καινοτόμα εργαλεία που προσφέρουν πλέον ευελιξία στον σχεδιασμό ενός επενδυτικού προφίλ.

Από την πλευρά της Eurolife ERB, ο κ. Βαγγέλης Χαρατσάρης, Group Insurance & Affinities Sales Executive, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά των ομαδικών συνταξιοδοτικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία και τα στοιχεία που τις καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικές για επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Όπως τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, Ομαδικών και Affinities της Eurolife ERB: «Στην Eurolife ERB διαθέτουμε μια μοναδική και πολύτιμη τεχνογνωσία την οποία συνεχώς εξελίσσουμε, γεγονός που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να διαχειριζόμαστε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις με ουσιαστικό όφελος για όλους. Παράλληλα, τα εξειδικευμένα επενδυτικά στελέχη της εταιρείας εστιάζουν στη δημιουργία εξατομικευμένων επιλογών που συνδυάζουν σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία και προσφέρουν εγγυημένο επιτόκιο και διαχρονικά υψηλή απόδοση, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης».

Την ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2018»,παρακολούθησαν πάνω από 140 συνεργάτες της Eurolife ERB. Υλοποιείται για 7η χρονιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη των συνεργατών της Eurolife ERB στο σύγχρονο περιβάλλον.

Ελ. Ερμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here