Ο τίτλος που επέλεξε σήμερα ο Ανασφάλιστος δεν είναι από αυτούς που χαροποιούν όσους “διψάνε” για ίντριγκα και παρασκήνιο ή κάποιες φορές για “αποκαλυπτική ενημέρωση” χωρίς σοβαρά στοιχεία, απλά μόνο στο βωμό ενός κλικ στο διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, είναι άλλοι που ισχυρίζονται πως πρέπει να γίνονται όλα γνωστά με κάθε (επικοινωνιακό) κόστος.

Πολλά πειστήρια βέβαια δεν χρειάζονται για να εντοπίσει κανείς σοβαρά σημάδια εσωστρέφειας στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Έχουν υπάρξει περιστατικά στο παρελθόν, ενώ θα υπάρξουν και άλλα στο εγγύς μέλλον όσο η πίτα της αγοράς παραμένει ίδια. Όσο προσωπικές φιλοδοξίες υπερβαίνουν συλλογικές προσπάθειες.

Η τελευταία ανακοίνωση για αποχώρηση των τριών εκλεγμένων αντιπροσώπων του ΣΠΑΤΕ από την ΠΟΑΔ καταδεικνύει το γεγονός αυτό: Την αντίθεση, δηλαδή, των απόψεων στις τάξεις της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ποιοι θέλουν να κρίνουν, αλλά δεν είναι εύκολοι στη κριτική; Δεν μπορεί να υπάρξει μια “μίνιμουμ συμφωνία κυρίων” σε θέματα βασικά που έχει ανάγκη ο κλάδος;

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here