Αέρας αισιοδοξίας στην αγορά κρυπτονομισμάτων όπου το Bitcoin σημειώνει άνοδο πάνω από τα 66.000 δολάρια, δίνοντας ώθηση στην συνολική αξία της αγοράς crypto, που ξεπέρασε τα 2,7 τρισ. δολάρια.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, η άνοδος είναι στα 200 δισ. δολαρίων από το τελευταίο υψηλό του Μαΐου, αποτυπώνοντας την… όρεξη των επενδυτών και για άλλα tokens πέραν του bitcoin, μετά και την εισοδο του Bitcoin Strategy ETF, του πρώτου διαπραγματεύσιμου ETF που συνδέεται με το bitcoin, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Καλή πορεία διαγράφει το Ether με άνοδο 3,3% την Πέμπτη, φτάνοντας μια ανάσα από το ιστορικό υψηλό των σχεδόν 4.400 δολαρίων που κατέγραψε τον Μάιο.

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Bitcoin ανέβασε ταχύτητα, καταγράφοντας ρεκόρ στα 67.000 δολάρια περίπου, πριν υποχωρήσει κάτω από τα 65.000 δολάρια σήμερα το πρωί.

Ο Pankaj Balani, CEO της Delta Exchange, δήλωσε ότι αναμένει το Bitcoin να υπεραποδώσει έναντι των άλλων tokens και προέβλεψε ότι θα φτάσει στα 100.000 δολάρια πριν από το τέλος του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here