Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την πώληση της Vivartia, μέσω ανακοίνωσής της, η Marfin Investment Group, καθώς όπως έχει αναφέρει βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την CVC Capital και ως εκ τούτου απάντησε αρνητικά σε μετέπειτα πρόταση της Emma Capital.

Δείτε επίσης: O Jiří Šmejc θέλει την Vivartia, αμφισβητεί την αποκλειστικότητα του CVC Capital

Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή δημοσίευμα στον ημερήσιο οικονομικό τύπο, η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η MIG υπήρξε – μετά από την Ανακοίνωση της απόφασης της να παραχωρήσει στα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARTNERS» περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση συμφωνίας για την αγορά της συμμετοχής της στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» («VIVARTIA») έως και την 6/11/2020 – παραλήπτης επιστολής ενδιαφέροντος από την εταιρία «EMMA CAPITAL LIMITED» («EMMA») για την απόκτηση της VIVARTIA.

Σε σχετική επιστολή της προς την EMMA η MIG, αφού ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, απήντησε ότι λόγω της συμφωνηθείσας περιόδου αποκλειστικότητας δεν δύναται επί του παρόντος να προσέλθει σε άλλες σχετικές συζητήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here