Το Banks.com.gr επιβεβαιώνεται και πάλι καθώς στις 20 Γενάρη έγραφε: Παρότι rossonero, ο Νίκος Σταθόπουλος, η απόκτηση των nerazzuri του φαίνεται αρκετά δελεαστική.

Η BC Partners κατέθεσε πρόταση στη Suning για την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας Ιντερ.

Αυτό επιβεβαιώνει σήμερα η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, εξειδικευμένη σε θέματα οικονομίας του ποδοσφαίρου, χωρίς να κάνει γνωστό το ακριβές ποσό της προσφοράς.

Αναφέρει πάντως τις τελευταίες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, η BC Partners αποτίμησε την Ίντερ σε περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των χρεών, ποσό που η Suning θεωρεί χαμηλό.

Οι Κινέζοι έχει επενδύσει πάνω από 600 εκατομμύρια στον ιταλικό σύλλογο και δεν θέλουν να αποχωρήσουν με απώλειες. Όπως είναι γνωστό από τις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με αποκάλυψη τότε της ίδιας ιταλικής ιστοσελίδας, την πρόταση της BC Partners για την Ιντερ, είχε αναλάβει να εξετάσει και καταρτήσει ο Νίκος Σταθόπουλος, «στην εταιρεία από το 2005, πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και υπεύθυνος  στην καθοδήγηση των επενδύσεων σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here