Οι μετοχές της Netflix βρίσκονται και επίσημα “στο κόκκινο” σε σχέση με τις αρχές του 2019.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ίδια ώρα που οι μετοχές εταιρειών όπως η μητρική του HBO, AT&T, η Walt Disney και άλλοι μεγάλοι παγκόσμιοι γίγαντες των βιομηχανίας της επικοινωνίας και του θεάματος κινούνται ισχυρά ανοδικά.

Μια πτώση πέντε συναπτών ημερών έστειλε το δυνητικό μέρισμα των μετόχων της Netflix για το 2019 σε αρνητικό έδαφος αυτή την εβδομάδα, όντας προάγγελος του έντονου ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίζει σύντομα η εταιρεία.

Η πρωτοπόρος του streaming λειτουργούσε εδώ και χρόνια ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο στον τομέα της.

Από τον Νοέμβριο, αυτό θα αλλάξει ριζικά, καθώς ένα “μπουκέτο” από νέες υπηρεσίες ανάλογων παροχών με εκείνες του Netlfix θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους – και μάλιστα σε κοντινές μεταξύ τους ημερομηνίες.

Η Apple TV+ της Apple ανοίγει τον “χορό”, σηκώνοντας αυλαία την 1η Νοεμβρίου, ενώ ακολουθεί αργότερα μέσα στον ίδιο μήνα η Disney+, η οποία θα προσφέρει επίσης έκπτωση για συνδυαστικό πακέτο με τα Hulu και ESPN+. Την ερχόμενη άνοιξη, η WarnerMedia της AT&T θα εισαγάγει στην αγορά το HBO Max, περίπου την ίδια περίοδο που η Comcast θα λανσάρει το Peacock, με το ιδιαίτερα ευφάνταστο όνομα και λογότυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here