Μπορεί η πανδημία να έχει δυσκολέψει τις συνθήκες, ωστόσο ο στόχος για την Briq Properties ΑΕΕΑΠ όσον αφορά την αξία του χαρτοφυλακίου της για τη φετινή χρονιά αντιστοιχεί σε 150 εκατ. ευρώ, έναντι των 106 εκατ. ευρώ που ήταν στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

  • «Πιστεύουμε πολύ στα logistics και επικεντρωθήκαμε σε αυτό τον τομέα όταν ξεκίνησε η πανδημία, έχοντας επιτύχει να ολοκληρώσουμε σημαντικές επενδύσεις κατά τη διάρκεια της περυσινής, δύσκολης χρονιάς», ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κ. Αννα Αποστολίδου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Επενδυτικής του Θ. Φέσσα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την περυσινή χρονιά, στις επενδύσεις της εταιρείας στον τομέα των logistics , μία κατηγορία ακινήτων που θεωρείται από τις κερδισμένες της πανδημίας.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε, αυτή την στιγμή οι ποιοτικοί αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τη ζήτηση και ξεπερνά σε μεγάλο βαθμό την προσφορά.

Τα logistics παραμένουν στην πρώτη γραμμή της ζήτησης, ωστόσο η εταιρεία από το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα επανεξετάσει και τις επενδύσεις σε ξενοδοχειακά ακίνητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here