Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Andromeda Seafood ανακοίνωσε τον διορισμό του Άλεξ Μάιερς (Alex Myers) ως διευθύνοντος συμβούλου. Ο κ. Μάιερς αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στα μέσα Νοεμβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Andromeda, που δραστηριοποιείται κυρίως στην τσιπούρα, το λαβράκι και τον κρανιό αναμένει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την προτεινόμενη ενοποίηση με τις εταιρείες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τη συμμετοχή της AMERRA Capital Management LLC (κύριος μέτοχος του Ομίλου Andromeda Seafood) και της Mubadala Investment Company ως μετόχου στη συνδυασμένη επιχείρηση.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνω μια μεγάλη δημιουργική πρόκληση και θα συμμετάσχω σε μια τόσο σημαντική για τον Όμιλο συγκυρία” δήλωσε ο κ. Myers και συνέχισε: “Τρεις εταιρείες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ακόμη ισχυρότερη πλατφόρμα ανάπτυξης, πιο επωφελείς εταιρικές σχέσεις με τους πελάτες μας και να παρέχουν μια υγιεινή μεσογειακή διατροφή στους καταναλωτές μας. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί, ως ομάδα, σε αυτό το σημαντικό ταξίδι προοπτικής και μετασχηματισμού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here