Ένα νέο εγχείρημα επιχειρεί η άρτι αφιχθείσα στην Ελλάδα Columbia Shipmanagement, η οποία ίδρυσε τα γραφεία της στον Πειραιά προ δύο περίπου μηνών.

Η πολυεθνική με κυπριακό backround “ποντάρει” στην ίδρυση μιας νέας μονάδας που θα επικεντρώνεται στα tankers φαίνεται διατεθειμένη να “ρίξει” εκατομμύρια δολάρια προς αυτό τον σκοπό. 

Στόχος είναι να κατατεί η πιο εξελιγμένη, βελτιστοποιημένη, ψηφιακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών για τάνκερ παγκοσμίως, που θα επικεντρώνεται στις ανάγκες των πελατών της, ανέφερε ο chief executive officer της Columbia Shipmanagement, Mark O’ Neil.

Για το εγχείρημα αυτό, η εταιρεία έχει ήδη αναζητήσει εξωτερικούς χρηματοδότες, οι οποίοι θα συνδράμουν στο εγχείρημα που φέρει την επωνυμία CSM Hellas Tanker Management Centre of Excellence. 

H εταιρεία έχει παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων και ναυτιλιακές υπηρεσίες σε νέους και υπάρχοντες πελάτες. Με επικεφαλής τον Γρηγόρη Σπουρδαλάκη, Γενικό Διευθυντή, μπορεί επίσης να να παρέχει άμεσα υπηρεσίες σε όλα τα διαχειριζόμενα πλοία της CSM καθώς και σε άλλους πελάτες και συνεργάτες που χρειάζονται υποστήριξη στην περιοχή.

Το νέο γραφείο άνοιξε επίσημα στις 24 Μαρτίου και δεσμεύεται να προσφέρει οικονομικά αποδοτικές και πλήρως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.