Γράφει η «ξενοδόχος»

Πρόκειται για μία από τις επενδύσεις που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια δια πυρός και σιδήρου όσον αφορά τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, ωστόσο χθες πέρασε και από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής.

  • Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας κλασικού τύπου πέντε αστέρων στη θέση «Ξηρόκαμπος» στη Δημοτική Ενότητα Γεροποτάμου του Δήμου Μυλοποτάμου, Ν. Ρεθύμνης. Αφορά στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, δυναμικότητας 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων, εντός οικοπέδου 70.759,52 τ.μ.

Το τουριστικό συγκρότημα αποτελείται από 9 κτηριακές ενότητες με 8 γειτονιές με εστιατόρια,  γυμναστήρια, spa, κοινόχρηστες και  ιδιωτικές πισίνες καθώς και aquapark 4.000 τ.μ.

  • Όλο το συγκρότημα είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, ενώ υπάρχει πρόνοια για τοποθέτηση τελεφερίκ στο κέντρο του οικοπέδου για την αντιμετώπιση της κίνησης λόγω των υψομετρικών διαφορών.

Το ξενοδοχείο θα δημιουργηθεί από την οικογένεια του Γιώργου και της Ελένης Τρούλη που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία 40 χρόνια σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς από  τον κλάδο της φιλοξενίας όπως το 5 star Royal Blue Resort & Spa μέχρι τον τομέα των τροφίμων και των κοσμημάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here