Γράφει η «ξενοδόχος»

Η αλήθεια είναι ότι έχει βγει κι άλλες φορές στο ‘’σφυρί’’, ωστόσο τώρα εκφράζονται ελπίδες ότι μπορεί να υπάρξει ενδιαφερόμενος.

  • Ο λόγος για το “Grand Chalet” στην Κηφισιά, ένα από τα πιο γνωστά ‘’παροπλισμένα’’ ξενοδοχεία των βορείων προαστίων το οποίο βγαίνει τώρα ξανά προς εκποίηση στις 27 Οκτωβρίου με τιμή εκκίνησης στα 5,28 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα  την Τράπεζα Πειραιώς.

Πλειστηριασμοί επωνύμων ή επώνυμοι πλειστηριασμοί 

Το ξενοδοχείο που έχει περάσει ένδοξες στιγμές από τη δεκαετία του ’60 οπότε και πρωτολειτούργησε, είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας «Κεφαλάρι Κτηματική – Οικοδομική – Τουριστική – Ξενοδοχειακή και εκμετάλλευσης κέντρων εστίασης ΑΕ».

To τριώροφο μπουτίκ ξενοδοχείο Grand Chalet βρίσκεται στη θέση «Πάτημα» ή «Επάνω Αμπέλια» στο Δήμο Κηφισιάς κι έχει συνολική έκταση άνω των 6 στρεμμάτων.

To ξενοδοχείο, συνολικής επιφάνειας 2.436 τμ.. αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δυο ορόφους.

Ειδικότερα, στο υπόγειο (συνολικής επιφάνειας 369,63 τ.μ) υπάρχουν βοηθητικοί χώροι και αποθήκες, ενώ στο ισόγειο (766 τμ)  ρεσεψιόν, εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων, μαγειρείο και 3 δωμάτια.

Στους δυο ορόφους στεγάζονται τα δωμάτια καθώς και βοηθητικοί χώροι.

  • Η συνολική απαίτηση της τράπεζας Πειραιώς που το βγάζει σε πλειστηριασμό ανέρχεται στα 14,7 εκατ. ευρώ για έκδοση ομολογιακού δανείου τον Φεβρουάριο του 2008.

Η τελευταία φορά που είχε προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο ήταν στις αρχές του έτους και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία με την ίδια τιμή η 27η Οκτωβρίου.  

Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για το σπίτι του άλλοτε ισχυρού mr Glou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here