Με καθυστέρηση μηνών εκτελείται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για την κατοικία του άλλοτε ισχυρού επιχειρηματία του εμπορίου, Αντώνη Γλου.

Η φίρμα «Glou», που το 2006 έφτασε να διαθέτει δίκτυο 67 καταστημάτων, σήμερα δεν υπάρχει.

Η εταιρεία των αδελφών Αντώνη και Γιώργου Γλου συγκαταλεγόταν από το 2012 στους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, εμφανίζοντας συνολικά χρέη της τάξης των 6.600.000 ευρώ µόνο προς το Δημόσιο. Χρέη συσσωρεύτηκαν και στις 29 Οκτωβρίου 2021 ακόμη ένα περιουσιακό asset θα βγει στο σφυρί.

Αφορά στο 50% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας μιας τετραώροφης οικοδομής με μικρό διώροφο βοηθητικό οικίσκο, στη Λεωφόρο Αλ. Παπαναστασίου 74 Πειραιά.

Το ακίνητο -σε οικόπεδο 640 τ.μ.- αποτελείται από ισόγειο 80 τ.µ., πρώτο, δεύτερο και τρίτο όροφο επιφάνειας 120 τ.µ. ο καθένας, και διώροφο βοηθητικό οικίσκο που αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 36 τ.μ. και πρώτο όροφο επίσης 36 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει αναπροσαρμοστεί στις 950.400 ευρώ, από 460.000 ευρώ.

Το ακίνητο βαρύνεται με υποθήκες υπέρ του Δημοσίου, τραπεζών και του Δήμου Αθηναίων. Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων», στην οποία περιήλθε οφειλή προς την Probank.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here