Το NplConfidential.com παραθέτει το ρεπορτάζ για τον νέο γύρο πλειστηριασμών περιουσιακών στοιχείων, επώνυμων προσώπων. Για τις 27 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός του γνωστού ξενοδοχείου Grand Chalet, στην Κηφισιά, που βγαίνει με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς.
Τιμή εκκίνησης, για το ιστορικό ξενοδοχείο (το οποίο παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια) τα 5.280.000 ευρώ.
Στο e-auction έχει εγγραφεί πως βγαίνει έναντι οφειλών της “Κεφαλάρι Κτηματική“.
Το ενδιαφέρον; η εν λόγω εταιρεία (εμφανίζεται στο σχετικό Μητρώο Εταιρειών να είναι συμφερόντων του Ευάγγελου Φράγκου. Αδελφού της γνωστής εφοπλίστριας Αγγελικής Φράγκου.
Στον κατάλογο των δημοπρασιών  έχουν “ανέβει” περιουσιακά στοιχεία της Μπουτάρης Οινοποιητική.
Η εταιρεία του Κώστα Μπουτάρη, μετά την αθέτηση των όρων της συμφωνίας για ρύθμιση των δανείων της με τις τράπεζες (αρχές του 2017) βρίσκεται, εδώ και καιρό, αντιμέτωπη με πλειστηριασμούς, εκποιήσεις, συμπεριλαμβανόμενων στοιχείων προσωπικής περιουσίας του ιδιοκτήτη της.
Στις 10 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός των εγκαταστάσεων στο Πικέρμι/Αττικής, που αφορούν κτήριο, αποθηκευτικούς χώρους μέχρι και τους αμπελώνες.
Επισπεύδουσα η doValue, με πρώτη τιμή τα 1.180.000 ευρώ.
Ο κατάλογος όμως δυστυχώς μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ετσι απ΄ότι βλέπουμε σε αυτόν να εμφανίζεται πλέον  και αυτό του κ. Μιχάλη Γουλανδρή (για το περίφημο διαμέρισμα επί της Στησιχόρου, με προσημείωση από την EFG Eurobank για δάνειο 2.340.000 και τιμή εκκίνησης τα 1.557.000 ευρώ).
Τελικά με το “νοίκι δεν πάιρνεις σπίτι” όπως διαφημίζονταν τα καλά χρόνια τα στεγαστικά δάνεια…
Μάθετε τα πάντα, πρώτοι, και όλο το παρασκήνιο για την αγορά των Npls με την δωρεάν εγγραφή για έναν μήνα στο NplConfidential.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here