Όποιες κι αν είναι οι προσωπικές ή επαγγελματικές ανάγκες στάθμευσης, οι υπηρεσίες της Cityzen είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να τις καλύπτουν στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα μηνιαίας στάθμευσης, αποθήκευσης οχημάτωνκαι share the space δίνουν τη λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα της καθημερινότητας του πελάτη.

Για την καλοκαιρινή περίοδο, η Cityzen δημιούργησε την νέα υπηρεσία summerholiday parking. Το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Αποθήκευσης, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να κάνουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστα, παρκάροντας το αυτοκίνητό τους σε ασφαλές σημείο εντός των χώρων στάθμευσης Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων και Cityzen Village Shopping & More.

  • Εξασφαλίζοντας μία θέση parking από την 1η Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ο οδηγός μπορεί να αποθηκεύσει το αυτοκίνητό του ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50€  την ημέρα για μέγιστο διάστημα στάθμευσης 30 ημερών.

 

  • Επωφελείται από τις χαμηλές τιμές στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Γυρνώντας από τις διακοπές, μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητό του πεντακάθαρο, πλυμένο μέσα- έξω ΜΟΝΟ ΜΕ 7,70€ ή πραγματικά καθαρό, σαν καινούριο έπειτα από τον βιολογικό καθαρισμό ΜΟΝΟ με 27,30€.

Η Cityzen είναι κάτι παραπάνω από μία απλή εταιρεία συστημάτων στάθμευσης.

Για τη Cityzen,  προτεραιότητα είναι η προσφορά Αξίας και Άνεσης στην καθημερινότητα του πελάτη της. «Πρώτα εσύ!», δύο λέξεις που, υπογράφοντας το όνομά της και την εταιρική της επικοινωνία, αποτυπώνουν ακριβώς και δηλώνουν ρητά αυτή την επιλογή.

Στους σταθμούς της Cityzen μπορείς να απολαύσεις ποιοτικές υπηρεσίες στάθμευσης αλλά και μια ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.

  • Διαθέτει πλυντήριο αυτοκινήτων και υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με σεβασμό στις ευαισθησίες των νέων, προσφέρει υπηρεσίες που μεριμνούν για την προστασία των φυσικών μας πόρων τονώνοντας την περιβαλλοντική μας συνείδηση.

Υπηρεσίες όπως :

  • η ανακύκλωση μικρών συσκευών και λαμπτήρων, η υπηρεσία «Park&Plug» όπου μπορεί κάποιος να φορτίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητό του για τις επόμενες “πράσινες διαδρομές” του εντελώς δωρεάν όσο είναι σταθμευμένο
  • η υπηρεσία bicycle parking με την οποία η Cityzen, ενθαρρύνει τη μετακίνηση με το ποδήλατο προσφέροντας ειδικές θέσεις στάθμευσης ποδηλάτου σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιπλέον, η Cityzen έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητα του πελάτη της, παρέχει υπηρεσίες πληρωμής  λογαριασμών κοινής ωφέλειας ή αγοράς εισιτηρίου για παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, φεστιβάλ, και εκδηλώσεις μέσω της Viva.gr .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here