Η Cityzen, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας στα τέλη του 2021, προκρίθηκε να αναλάβει τη λειτουργία και διαχείριση των μεγαλύτερων και πιο απαιτητικών χώρων στάθμευσης της χώρας, αυτών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών μεταξύ ελληνικών και διεθνών εταιριών.

Η Cityzen θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης Μικρής Διάρκειας 1 & 2 , Μακράς Διάρκειας, Εconomy, καθώς και το Valet Parking του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στάθμευσης στους οδηγούς που παρκάρουν στο αεροδρόμιο.

Ειδικότερα στον τομέα της «Διαχείρισης Αεροδρομίων» η Cityzen παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως :

  • Υπηρεσία ενημέρωσης επιβατών και ρύθμισης της κυκλοφορίας στους χώρους πρόσβασης του Κεντρικού Αεροσταθμού.
  • Πλυντήριο αυτοκινήτων.

Η επιτυχία αυτή, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς για την #1 εταιρεία στάθμευσης στην Ελλάδα, το 2021 ήταν μία χρονιά που εργάστηκε σκληρά για να αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της.

Πρώτα από όλα, δημιούργησε μία νέα, προσωποποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων και ενδοεπικοινωνίας με τους πελάτες της σε όλους τους χώρους στάθμευσης του δικτύου Cityzen. Το μοναδικό και καινοτόμο Κέντρο Ελέγχου της Cityzen με το εκπαιδευμένο προσωπικό του αντιμετωπίζει έτσι ακόμη πιο άρτια τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στους χώρους στάθμευσης, αντλώντας τάχιστα μεγάλη ποσότητα δεδομένων από τα διάφορα συστήματα ενώ διαχειρίζεται ακόμη πιο γρήγορα μεγάλη ποσότητα πληροφοριών.

Επιπλέον, τον Ιούνιο του 2021, έχοντας πάντα ως γνώμονα την άνεση και τη διευκόλυνση των οδηγών, η Cityzen αναβάθμισε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Cityzen App που διαθέτει. Εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κλείνουν θέση στάθμευσης στο Επίσημο Parking του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στις προνομιακές τιμές που διατίθενται για online κρατήσεις και έως μισή ώρα πριν την επιθυμητή ώρα εισόδου. Η νέα αυτή υπηρεσία υποστηρίζει και τη διαχείριση της κράτησης, έτσι ώστε ο χρήστης μέσα από το Cityzen Αpp, να μπορεί να αλλάξει ώρα, ημέρα, χώρο στάθμευσης, πινακίδα ή να ακυρώσει την κράτησή του, έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα εισόδου. Οι νέες επιλογές είναι φυσικά διαθέσιμες από την εφαρμογή Cityzen App για iOS και Android όσο και από το cityzenparking.com

Η πολυδιάστατη εμπειρία της Cityzen στη διαχείριση και λειτουργία των χώρων στάθμευσης, η τεχνογνωσία και ο λεπτομερής σχεδιασμός ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου στάθμευσης, της επιτρέπει να γνωρίζει τον τρόπο ελαχιστοποίησης των λειτουργικών δυσκολιών, να παρέχει αποτελεσματική διαχείριση και να προσφέρει στους πελάτες άριστη ποιότητα υπηρεσιών στάθμευσης καθιστώντας την έτσι ως την εταιρεία στάθμευσης που μπορούν όλοι να εμπιστευθούν.

 

Ποια είναι η Cityzen

Η Cityzen Parking & Services είναι η #1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο με πάνω από 15.000 θέσεις. Παράλληλα με τις B2C υπηρεσίες της, η Cityzen επενδύει στην παροχή B2B υπηρεσιών σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, super markets, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, κ.α., βελτιστοποιώντας τις υφιστάμενες υποδομές και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών, μέσα από ένα ενοποιημένο σύστημα 24/7/365 τεχνικής υποστήριξης και την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών.