…με την Ψηφιακή Υπογραφή της EyeWide Digital Marketing Agency

Η EyeWide Digital Marketing Agency, ένα βραβευμένο agency που εστιάζει στη δημιουργία εξατομικευμένων website, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ολοκλήρωση της καινούργιας ιστοσελίδας του Miraggio Thermal Spa Resort, έπειτα από μία άψογη συνεργασία της ομάδας με το ξενοδοχείο.

Το νέο website του Miraggio σχεδιάστηκε με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας για να ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, με στόχο να προσφέρει μια εντυπωσιακή και απόλυτα responsive εμπειρία στους χρήστες. Με ψηφιακά εργαλεία αιχμής και design που εμπνέει, ο ανανεωμένος σχεδιασμός εξυπηρετεί πλήρως τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του brand, εστιάζοντας στη βέλτιστη οργάνωση της πληροφορίας και των media του ξενοδοχείου.

Η καινούργια ιστοσελίδα φέρει μία μινιμαλιστική αισθητική που ανταποκρίνεται στη χρωματική παλέτα του λογοτύπου, με τους τόνους του υπόλευκου, γαλάζιου και γκρι να μεταφέρουν την απαράμιλλη γοητεία και πολυτέλεια του Miraggio στους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Σε συνδυασμό με τον εξατομικευμένο κώδικα που ανέπτυξαν οι developers της EyeWide, το ανανεωμένο website λειτουργεί άψογα με ταχείς ρυθμούς, σε όλες τις οθόνες.

Η ομάδα της EyeWide ανταποκρίθηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό στα deadlines του resort, υπογραμμίζοντας τόσο την τεχνογνωσία όσο και την customer focused εξυπηρέτησή της. Το καινούργιο website του Miraggio ακολουθεί την ολιστική προσέγγιση της εταιρίας που συνδυάζει τεχνολογική καινοτομία και δημιουργικό σχεδιασμό για μία αισθητικά ελκυστική αλλά και λειτουργικά προηγμένη ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας πλήρως τον πολυτελή χαρακτήρα του καταλύματος.

MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένα 5* πολυτελές θέρετρο στη Χαλκιδική, 110 χλμ από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής με τη σαγηνευτική χάρη του μεσογειακού στυλ. Το ξενοδοχείο απλώνεται αμφιθεατρικά σε 13,6 στρέμματα σε μια πανέμορφη πλαγιά ακριβώς δίπλα από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου Πελάγους

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

Η Eyewide Digital Marketing Agency ιδρύθηκε το 2008 στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στο Digital Marketing για τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Εκτός από υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ (σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων, performance marketing, social media marketing, SEO), η εταιρεία παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης διαδικτυακών πωλήσεων για ξενοδόχους (revenue management). Ως μέλος του ΣΕΤΕ (Ένωση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και Google Partner, η Eyewide συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και άλλους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.