Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο ΟΤΕ και Intralot έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνεργαστούν στον τομέα παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, μέσω διαδικτύου είναι.
Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι πριν από 2 χρόνια, στις 12 Ιουνίου 2018, στην γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ είχε εγκριθεί σχετική τροποποίηση του καταστατικού του Οργανισμού προς αυτό τον σκοπό.
Ανάλογες αποφάσεις είχαν λάβει οι μέτοχοι της Intralot, που στο νέο κοινό σχήμα θα είχε ένα ποσοστό της τάξεως του 40% (και το πλειοψηφικό 60% ο ΟΤΕ).
      Η υπόθεση προχώρησε από την πλευρά των δύο σχεδόν ταυτόχρονα , συντάχθηκε μάλιστα η σχετική διάταξη η οποία έκτοτε παρέμεινε στις…καλένδες.
Όχι μόνον στις καλένδες της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και της τωρινής.
  • Τώρα  τελευταία φαίνεται πως εκδηλώνεται, κάποια κινητικότητα, προκειμένου να ενταχθεί (και ψηφισθεί) σε κάποιο νομοσχέδιο.
 Από Σεπτέμβριο, ισχυρίζονται πηγές του κλάδου, οι οποίες επιμένουν ότι στο διάστημα που ακολουθεί θα υπάρξουν επαφές της διοίκησης της Intralot και με τον βασικό μέτοχο του ομίλου, την Deutsche Telekom.
       Είναι προφανές, πως στην εταιρεία συμφερόντων Κόκκαλη “παίζουν” τα ρέστα τους, καθώς ένα deal αυτού του βεληνεκούς θα μπορούσε να συμβάλει στην προσπάθεια εξυγίανσης της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here