Γενική συνέλευση μετόχων χθες (Τετάρτη) και θα περίμενε κάποιος, πως οι διοικούντες την εισηγμένη κάτι θα είχαν να διευκρινίσουν αναφορικά με την υπόθεση της CocoMat κοντά στην Ακρόπολη.
   Δεδομένου, ότι το χαρτοφυλάκιο της Μπλε Κέδρος αποτελείται-επί της ουσίας- από τα περιουσιακά στοιχεία των ξενοδοχείων της οικογένειας Ευμορφίδη εύλογο ήταν το ερώτημα αναλυτών για την…σιγή ασυρμάτου που επικράτησε.
    Ως γνωστόν το ΣτΕ έδωσε προθεσμία 3 μηνών στον Δήμο Αθηναίων για να προχωρήσει στην κατεδάφιση των δύο τελευταίων ορόφων του κτηρίου, με καταληκτική την 14η Φεβρουαρίου οπότε το θέμα θα επανεξετασθεί.
    Ανεπίσημα οι βασικοί μέτοχοι (Μιχάλης και Παύλος/Πωλ Ευμορφίδης) σημείωναν, πως δεν είχαν ενημερωθεί (αλήθεια θέλει μία εβδομάδα για να φτάσει η κοινοποίηση από την πλατεία Κοτζιά στην αρχή της Συγγρού;) συνεπώς δεν είχαν γνώση της απόφασης.
   Ωστόσο γνωστός δικηγόρος (με έδρα κοντά στην πλ. Καρύτση) ισχυρίζεται, πως τα αδέλφια όχι μόνον γνωρίζουν το ακριβές περιεχόμενο αλλά έχουν αναθέσει ήδη σε επίσης γνωστό συνάδελφο του την υπερασπιστική γραμμή τους.
  Προκειμένου να αντικρούσουν-όπως υποθέτει- την διαταγή και να μην προχωρήσουν τελικά σε εκτέλεση της.
   Αλλωστε η συγκεκριμένη υπόθεση-διελκυστίνδα σε λίγο μπαίνει στον 4ο ή 5ο χρόνο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ